Тополи със служебно 5:1, скандален съдия опорачи мача

Спорт

23-04-2012, 08:38

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Гостите от Момчилово напуснаха терена след отсъдена дузпа

Запътилият се към Североизточната В група тим на Тополи 2010 постигна победа при домакинството си на Момчилово, в среща от А окръжна футболна група.

Момчетата на Тодор Каменов спечелиха срещата служебно с 5:1, тъй като гостите напуснаха терена през втората част, след отсъдена дузпа в полза на тополци. До този момент резултатът бе 2:1, като попаденията за домакините реализираха двама от най-опитните футболисти на тима – Недко Сираков и играещият треньор Тодор Каменов. Сираков реализира в 20-ата минута на двубоя страхотен гол с глава, след центриране на Каменов, а самият наставник на тима вкара след пас на Тони Костадинов. 

В началото на втората част гостите намалиха на 2:1, но към средата на полувремето се стигна до ситуацията за дузпата, след отсъждането на която, тима от Момчилово напусна демонстративно терена. След центриране на коженото кълбо в наказателното поле, вратарят на гостите не успя да улови топката, която отскочи и се удари в ръката на защитник на момчиловци. Реферът не се поколеба и отсъди 11-метров наказателен удар. След отсъждането му обаче, нервите на гостите не издържаха и те демонстративно напуснаха терена в с. Тополи. 

„Безобразно съдийство. Реферът не знаеше какво прави. След като сгреши на няколко пъти в началото и последвалите реплики от страна на двата отбора, съдията изпусна мача”, коментираха след мача играчи от двата тима.