Гранд Про е новият шампион на България по футзал

Спорт

22-04-2012, 19:44

Снимка:

Гран Про

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Момчетата на Димитър Пантев надиграха на финала Мания с 6:1

Гранд Про – Коктейлс е новият шампион на България по футзал.

Днес възпитаниците на Димитър Пантев удариха Черно море Мания с 6:1 на финала и заслужено триумфираха с титлата. Срещата, която се проведе в зала Владислав, предизвика голям зрителски интерес.

Сърбите в тима на Гранд Про, които развълнуваха през седмицата съперниците от Мания, реализираха цели 5 от попаденията. Йован Станкович вкара хеттрик, а Иван Йованович, Хюсеин Назифи и Валентин Колев – Багера добавиха по едно попадение.

Пет от попаденията за успеха вкараха сръбските футболисти на „професионалистите“. След тази победа Гранд Про става шампион за първи път в своята история, но със сигурност няма да е последна.

"Благодарен съм на момчетата за труда, себе раздаването и лишенията през всичките месеци. Това е техният подарък. Искам да благодаря от името на всички момчета на шефа на Гранд хотел Варна Иван Портних, без когото тази титла нямаше да я има. Знаете, че именно в залата, която се намира на територията на хотела, ние провеждахме тренировките си. Всички оценяваме това, което направи за нас”, каза пред ВарнаУтре.бг наставникът на Гранд Про – Коктейлс Димитър Пантев.

Пантев сподели още, че тима ще се готви за турнира за Купата на България, който ще се проведе през май.