Паломино стана фоторепортер

Спорт

15-04-2012, 15:02

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Пантерата замени фоторепортера на ВарнаУтре.бг, снимайки съотборниците си по време на двубоя, в който участваха и юношите на Черно море

Венецуелската звезда в Черно море Ермес Паломино влезе в ролята на фоторепортер за ВарнаУтре.бг.

Рязката смяна в амплоато на нападателя се случи по време на двустранната игра на футболистите от Черно море, която се проведе на стадион Младост в петък.

Двубоят ще се запомни с това, че наставникът на моряците Стефан Генов пусна в игра 9 юноши от академията на Морето.

Пантерата не взе участие в тренировката, тъй като в момента се възстановява от контузия в коляното. Той изгледа целия двубой на моряците, като по време на загрявката демонстрира умения на вратата, отразявайки ударите на кинезитерапевта Виктор Бумбалов.

Въпреки дългото отсъствие от терена венецуелецът показа изключително ведро и позитивно настроение, подкрепяше съотборниците си по време на играта и откликваше с усмивка на постоянните фотоатаки на нашия "папараци".

През второто полувреме Пантерата се поддаде на обзелия го творчески импулс, грабна камерата на фоторепортера на ВарнаУтре.бг и започна да снима мача.

Новото амплоа много му отива, а за нас е удоволствие да ви покажем резултата: вижте снимките, които направи фоторепортерът Ермес "Пантерата" Паломино, специално за ВарнаУтре.бг.

Вижте още снимки от двубоя