Девня спря Шумен за "Б" група

Спорт

13-04-2012, 19:13

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

"До следващия мач ако не намерим пари си подавам оставката", каза наставникът на тима от долината на химията Николай Кателиев. Той поясни, че има да получава 3 000 лв. от заплати

Отборът на Девня спря победният ход на Шумен в среща от Североизточната "В" група.

Устремилият се към професионалния футбол отбор на шуменци взе само точка при домакинството на тима от долината на химията. Въпреки че Шумен упражни домакински натиск, през по-голямата част от двубоя, гостите от Девня създадоха по-чисти голови полужения. Юношата на спартак 1918 Георги Глушков, който бе освободен от тима на соколите след началото на зиманата подготовка не успя да реализира, макар че излезе на два пъти очи в очи с вратаря на домакините. 

"Доволен съм от играта на момчетата. Напълно резонен е резулататът с оглед показаното от двата отбора, въпреки че по-чистите полужения бяха създадени от нас. Определено по-класният отбор е този на Шумен", каза треньорът на девненци Николай Кателиев. Братът на халфа на Спартак 1918 разкри пред ВарнаУтре.бг, че футболистите имат да получават по 600 лв. премии, а лично той - 3 хил. лв. "Ако до мача с Попово не намерим пари си подавам оставката", категоричен бе Кателиев.