Тополи 2010 записа първа загуба от началото на сезона

Спорт

13-04-2012, 18:02

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Момчетата на Тошко Каменов бяха разгромени от Дългопол с 5:2

Отборът на Тополи 2010 записа първа загуба от началото на пролетния полусезон.

Момчетата на Тошко Каменов изненадващо бяха победени при гостуването си в Дългопол с 2:5. Попаденията за гостите от Тополи реализира играещият треньор Тошко Каменов. 

Срещата започна силно за тополци, които предвид опитните футболисти в състава си, диктувха темпото в началните минути на мача. Изненадващо обаче гостите първи стигнаха до гол. Той падна в 15-тата минута на мача. След попадението гостите натиснаха съперника и успяха да изравнят. Голът за топлоци падна от дузпа, реализирана от Тодор Каменов. Така завърши и първото полувреме. 

През втората част футболистите на Тополи излязоха, за да направят пълен обрат в срещата, но титулярният им вратар Пламен Роев-Пощата допусна грешка и домакините отново поведоха в резулата. Няколко минути по-късно, след изпълнение на корнер, отново Тошко Каменов успя да изравни резултатата. Попадението може да се определи като гол шедьовър, защото топката директно от пряксвободен до аут линията влезе във вратата. 

Последвалият щурм на гостите отовори пространства за дългополци, които с помоща на вратаря на Тополи направиха резулата 4:2. Малко преди последният съдийски сигнал домакините довършиха тима на Тошко Каменов с пето попадение.

Въпреки загубата, отборът на Тополи 2010 остава на първо място в класирането и продължава да следва целта си, която е влизане в Североизтоната "В" група.