Генов пусна 9 юноши в двустранна игра

Спорт

13-04-2012, 13:09

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ИВАЙЛО БОРИСОВ

Всичко от Автора

Пловдивският специалист тества школата на моряците

Наставникът на Черно море Стефан Генов използва 9 юноши от академията на "моряците" в двустранна игра, която се проведе на новия стадион "Младост".

Това са: Слави Сталев, Александър Милев, Мустафа Мустафа, Никола Найденов, Станислав Николов, Бекир Расим и Атанас Илиев, които са родени през 1994 г, Кристиян Димитров-Кико и Николай Кирчев, които са набор 1993.

Георги Радев и вратарят Китанов също тренират с мъжката формация на Черно море, но днес не взеха участие в двубоя, тъй като са ангажирани с националния отбор набор 1994 г.

Пловдивският специалист раздели футболистите на два отбора, като в единия използва титулярната защита на "моряците", а в другия - най-доброто в офанзивен план.

В крайна сметка отборът на Сашовците победи Жоро Илиев и компания с 2:1. Попаденията реализираха Румен Николов и юношата Атанас Илиев, а голът за загубилите вкара Миро Манолов.

 Още снимки

Стефан Генов остана доволен от получилата се игра и по всяка вероятност отново ще вика младите представители на тима на Черно море.

Треньорът на родените 1994 г. Тодор Каменов сподели пред ВарнаУтре.бг, че приветства решението на спортно-техническия щаб на мъжката формация да даде шанс на младите за изява.

"Стефан Генов е един от малкото треньори, които обръщат внимание на школата, което е допълнителен стимул за израстването на младите таланти", убеден е  наставникът на родените през 1994 г. футболисти от академията на Черно море.