Пълен лазарет на „Тича” след мача с Черноморец

Спорт

10-04-2012, 19:43

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ИВАЙЛО БОРИСОВ

Всичко от Автора

Дончо Атанасов с усложнение на старата травма

Лявото крило на Черно море Дончо Атанасов, който започна като титуляр срещата с Черноморец (Бургас) е с усложнение на старата си травма.

Въпреки че не беше напълно възстановен от контузията в глезена, която получи при гостуването на Монтана, Атанасов започна из между единадесетте в мача с бургазлии. Заралията се хвана за глезена още на загрявката преди двубоя с бъргаските "акули", с което показа на съперника, че десният му крак е уязвим. Именно за това Цветомир Цонков влизаше зверски в краката на бързоногия футболист, като умишлено риташе Марадончо, за да го извади от игра. Това твърди наставникът на Черно море Стефан Генов.

Разбрa се още, че и левият краен бранител на „моряците” Ивелин Янев е с усукан глезен на левия крак, а черната перла Ермес Паломино продължава да изпитва болки в коляното и все още не тренира. Младата надежда Виктор Митев пък е получил възпаление на седалищния нерв от мача на юношите старша възраст и също не е тренирал днес. По индивидуална програма продължава да се готви и възстановяващият се след тежка контузия Цветан Йотов. Днес „моряците” стартираха седмицата с тонизиращо занимание в зала.