Бивш треньор на Тича: С тази игра Черно море заслужава да рита в Лига Европа

Спорт

09-04-2012, 16:39

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Стефан Генов си е свършил работата през зимната подготовка, каза треньорът на казахстанския Каспий (Актау) Радо Димов 

„С тази игра Черно море заслужава да рита в Лига Европа”, това каза бившият помощник треньор на „моряците” Радостин Димов.

В момента Димов е старши треньор на казахстанския Каспий (Актау).

„С тази игра, която демонстрират футболистите, заличават онова твърдение от преди време, че на Тича се играе грозен и груб футбол. Напротив, Черно море е един от малкото отбори, които в момента играят привлекателен футбол. Стабилни са в защита и имат много бързи футболисти, които са опасни на контраатака. Физически са много добре, което означава, че старши треньорът Стефан Генов си е свършил работата през зимната подготовка. В мача с Черноморец играха добре, но една две грешки в защита и няколко пропуска през първата част лишиха тима от точка в Бургас”, смята Димов.

Бившият старши треньор на Добруджа и Черноморец (Балчик) сподели, че ако моряците не бяха допуснали грешки в някои от мачовете през първия сезон, сега щяха да се намират в четворката в класирането.

„Това, че Паломино не вкарва така, както се очакваше от него, се компенсира от Миро Манолов, който демонстрира, че с всеки изминал мач навлиза във върхова форма”, каза за ВарнаУтре.бг Радостин Димов.