Никола Спасов: Надявам се да повторим играта и срещу Ботев

Спорт

09-04-2012, 15:30

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора


Ако не играта, поне резултата да повторим, каза в шеговит тон 53-годишният специалист

Старши треньорът на Спартак 1918 Никола Спасов сподели, че се надява неговите подопечни да повторят играта, която са демонстрирали срещу Любимец в събота.

Припомняме, че „соколите” постигнаха много важна победа при гостуването си в Любимец с 2:1, която е първа за отбора след зимната пауза. „Надявам се да повторим играта, която демонстрирахме в събота срещу Любимец и в предстоящия мач с Ботев (Пловдив). Определено ще е труден двубой, но няма да е изненада ако спечелим тази среща. Знаете, че вече взехме три точки срещу този съперник на стадион „Спартак”. Ботев са много добър отбор и са с амбиции да влизат в А група. Ние пък се борим за всяка точка, тъй като знае какво ни е положението. Излизаме за победа”, категоричен бе специалистът.
Спасов сподели още, че всички футболисти тренират с настроение и са максимално мотивирани да вземат точки срещу Ботев в сряда. „Надявам се, ако не успеем да демонстрираме същата добра игра от мача с Любимец то поне резултата да е същия”, прояви чувство за хумор Никола Спасов.
Относно Каптиев Спасов бе категоричен, че предвид тежката ситуация в която е изпаднал отбора му трябва спокойствие и футболисти като нападателя, които развалят дисциплината, са вредни.