Дончо Атанасов пропуска мача с Черноморец?

Спорт

06-04-2012, 08:39

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Очаква се титулярите, които ще излязат срещу „акулите” на Херо са същите както в двубоите с Литекс, Лудогорец и Локомотив (София)

Лявото крило на Черно море Дончо Атанасов ще пропусне четвърти пореден двубой на „моряците”.

Въпреки че травмата на заралията е отшумяла, бързоногият футболист не е тренирал пълноценно през седмицата и няма как да излезе на обичайната си позиция при гостуването на Черноморец. През последните дни Марадончо въртеше обиколки на стадиона, както едва във вчерашната двустранна игра се включи за десетина минути, след което отново продължи да прави бегови упражнения. 
Съществува и вариант Атанасов да попадне в групата за мача с бургаските „акули”, но вероятността да играе на „Лазур” е много малка. След днешната тренировка наставникът на Черно море Стефан Генов ще има по-добра представа, дали ще може да взема в Бургас единствения в тима чист ляв външен нападател.
По този начин титулярите, които ще излязат срещу „акулите” на Херо са ясни. Те са същите както в двубоите с Литекс, Лудогорец и Локомотив (София).
Ето и титулярите в последните три срещи на „моряците”: Петър Денчев, Сашо Александров, Александър Александров, Ивелин Янев, Росен Колев, Самуел Камазола, Марлон Фернандес, Георги Илиев, Георги Божилов, Ермес Паломино и Мирослав Манолов.