Синът на Валентин Станчев стана голмайстор на турнир в Икономическия

Спорт

05-04-2012, 21:16

Снимка:

АРХИВ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Отборът на Ивайло Станчев стана първи в дисциплината футзал

42 отбора – на студенти от ИУ-Варна и на ученици от X, XI  и XII клас в 12 средни училища в града, или над 200 състезатели, участваха в двата турнира по стрийтбол и футзал.

Инициативата, в която Икономическия университет общината бяха партньори, премина под мотото “Спортен диалог". Участие заяви и “Отбор на надеждата", в състава на който влязоха деца от дом “Княгиня Надежда". Ректорът на ИУ- Варна проф.Пламен Илиев подаде първата топка с началния съдийски сигнал.

Във футзала №1 са “Чобаните" от ИУ – Варна. Голмайстор на турнира стана Ивайло Станчев от ИУ – Варна, който е син на легендата на ЦСКА Черно море и Спартак (Варна) Валентин Станчев. А най-коректен е Александър Колев (I EГ). При мъжете в стрийтбола титлата взе Хуманитарната гимназия, а в дамската надпревара триумфира тимът Позор от ИУ – Варна. Топреализатори станаха Ралица Ласкова от ИУ – Варна и Желеслав Ненков (Хуманитарна гимназия). Призът за най–коректен играч отиде при икономистите Ралица Йорданова и Филип Неделчев. Най-добри стрелци от зоната за 3-те точки са Весела Тихина (ИУ – Варна) и Христо Петков (I ЕГ).