Феновете на Черно море бесни заради евротурнирите

Спорт

01-04-2012, 20:39

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Генов научи за ситуацията на пресконференцията след мача с Локо (София)

Феновете на Черно море са бесни заради факта, че Черно море, дори и да се класира в четворката, няма да играе в евротурнирите този сезон.

Това стана ясно, след като излезе официална информация, че отборите на ЦСКА, Левски, Литекс, Лудогорец, Локомотив Пловдив, Черноморец и Славия са подали заявка  до вчера - 31 март, когато беше последният срок, в който Лицензионната комисия към БФС можеше да разглежда кандидатури. Явно от Черно море не смятат, че могат да се преборят за участие в евротурнирите, тъй като не са пуснали заявка. Това изнерви феновете на варненският тим, които отдавна очакват отново да наблюдават „моряците” в Европа.

Наставникът на Черно море сподели след срещата пред камерата на Арена Футбол, че се надява добрата игра на отбора да продължи, за да могат варненци да се класират в четворката за да играят евротурнири. В последствие на пресконференцията запитан, как ще коментира неприятната ситуация, Генов сподели, че сега чува за подобно нещо и помоли да не се обръщат към него с такива въпроси.

От преслужбата пък обещаха, че ще зададат въпроса където трябва за да може да се отговори на феновете, защо се е стигнало до такава нелепа ситуация.

По непотвърдена информация, през миналия сезон варненци също не са подали нужните документи за участие в евротурнирите.