Семейството на Стенли замина за Англия

Спорт

01-04-2012, 11:43

Снимка:

sportline.bg

Автор:

в.Стандарт

Всичко от Автора

Светла и Альоша хващат спешно самолета

Родителите на Стилиян - Светла и Альоша заминаха вчера спешно за Англия, за да са до своето момче.

От 2 седмици на гости при батко си е и братът Иван, пише "Стандарт". Всяко лято момчетата на Стилиян Петров - Стилиян и Кристиян, прекарват в Монтана. Това споделят съседи на родителите му Альоша Петров и Светла Средкова. На улица "Велико Търново", където е жилището на Петрови, децата по нищо не се отличават от останалите. Карат същите колелета като тях.

Бабата и дядото вече са се похвалили за третото внуче, защото повечето от съседите твърдят, че футболистът има 3 деца. Третото е само на път, уточняват по-близки.

Семейството се събира за всяка Коледа в Англия. Бабата Светла, която е учител, всяка ваканция също ходи на Острова, за да види внуците. По време на паузата във футболното първенство в Монтана пък идва Стилиян Петров със семейството си. Всички отсядат в жилището на родителите му. Много народ се извървява да го види, разказват съседи. У тях непрекъснато има хора - приятели, роднини, близки.   

Стилиян Петров е почетен гражданин на Монтана, припомни кметът Златко Живков. Не можа да дойде за деня на обявяването му - Свети Дух, тъй като имаше важни мачове. Но щом се върна, веднага пристигна в общината, където му връчихме почетните знаци на званието.