Одесос удари Мания с 10:2, след дъжд качулка

Спорт

31-03-2012, 20:23

Снимка:

АРХИВ©ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Симеон Христов и компания се подиграха с младите момчета в тима на "маниаците"

Одесос-Хидроремонт разгроми Мания с 10:2 в контролна среща играна в зала Владислав.

Без Стойчо Попчев, Милен Стефанов, Калян Цветков и Цветан Миланов - Мечката одесосци спечели двубоят с "маниаците", но с малко закъснение. Одесосци не успяха да победят Мания в последния кръг на градското първенство, като по този начин подариха титлата във Варна на тима на Мартин Балулов. Хеттрик за Одесос нанизаха Влади Гочев и Ивайло Борисов, две попадения реализира играещият треньор Симеон Христов, а с по един гол се отчетоха Боги Марев и  Павел Адамов.
Получи се полезна проверка, в която ние излязохме победители. Резултата не е от значение, нашата цел бе да изпробваме няколко заучени положения. Съперникът излезе с доста млади момчета в състава си, които имат качества", каза за ВарнаУтре.бг играещият треньор на Одесос Симеон Христов, на който постът му като наставник на одесосци се поразклати, след хикса срещу Мания в последния кръг, които коства на тима шампионската титла на Варна.
Разбра се още, че Цветан Миланов, Калоян Цветков и Стойчо Попчев са контузени и висят за плейофите за държавния шампионат в София, а Милен Стефанов е ангажиран по личен въпрос.