Стефан Генов: Много добре тактически изигран мач, благодаря на момчетата

Спорт

29-03-2012, 18:24

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

АУДИО: Този път се получи, каза още пловдивският специалист

Наставникът на Черно море Стефан Генов остана изключително доволен от представянето на своите футболисти при гостуването им на Лудогорец.

Моряците спечелиха с 2:0 на стадион Лудогорец Арена в Разград и нанесоха първа загуба на тима на Ивайло Петев като домакин.

„Заслужена победа срещу много добре балансиран отбор. През първото полувреме изпитвахме доста трудности. Играхме срещу вятъра, имаше и мощен натиск от страна на съперника. Имахме и късмет, разбира се визирам двете греди. Трябваше да изненадаме съперника. Те разчитаха на това, че ще се браним. Знаехме, че можем да ги излъжем на контраатака, видяхте, че и така се получи. Изненадахме ги с това наше оръжие”, изрази задоволство Генов.

„През второто полувреме излязохме малко по-спокойни, изнесохме играта напред. Искаме да играем всеки мач по този начин, за да радваме нашите фенове и ръководство. Някой път не се получава, но днес се получи”, каза още пловдивският специалист.

На въпрос, дали Черно море вече мисли за евротурнирите, Генов отговори: „Далече сме от Лига Европа. Има още много мачове. Започват да се срещат помежду си отборите от първата шестица, всичко е възможно. Ако има шанс, може да се помисли по този въпрос, но засега не искаме да обременяваме нашите футболисти”, сподели Чечо.

Генов отрече за финансиране от трети отбор с думите: „Ние си играем за нас, нашето ръководство е платежоспособно. Ние не разчитаме на чужда помощ”, завърши наставникът на Черно море Стефан Генов.

Чуйте какво каза още Генов след мача: