Юношите на Черно море на финал за купата на БФС

Спорт

28-03-2012, 15:54

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Талантите на Иван Николов удариха Левски на дузпи

Родените през 1996 г. таланти на Черно море победиха връстниците си от Левски с 4:3 след изпълнение на дузпи и се класираха за финала на турнира за купата на БФС.

В редовното време и 2-ата отбора завършиха 0:0 , като заложиха на сигурноста и се стремяха повече да не допуснат гол , отколкото да вкарат. Все пак варненци имаха няколко добри възможности след заучени положения , но не успяха да ги реализират. Така се стигна до рулетката на дузпите , където стража на моряците Атанас Найденов отрази 2 удара от бялата точка на сините , а за домакините се разписаха капитана Мартин Костадинов, резервата Кристиян Керчев, Танел Мусин и Преслав Дошков. Наставникът на победителите Иван Николов заяви пред клубния сайт , че всички момчета са изпълнили поставените задачи и целта остава спечелването на купата. Другия финалист ще определят отборите на Славия и Литекс.

Съставът на Черно море: Атанас Найденов, Ивън Ганев, Никола Николов, Преслав Дошков,Николай Николов (57 –Кристиян Керчев), Танел Мусин, Мартин Костадинов, Александър Попов, Кадир Кадир, Александър Йовчев (64-Даниел Димитров), Кристиян Пешков.Утре от 11 ч., на стадион Младост в морската столица родените през 1994 т моряци с треньор Тодор Каменов, приемат Спартак Пд също в полуфинал за купата на БФС.