Гонзо, мишко!

Спорт

27-03-2012, 21:22

Снимка:

sportline.bg

Автор:

Владимир Зарков

Всичко от Автора

Директор Иванов уби всичко, заради което стана като футболист легендата Иванов

Навръх 24-и април, световния ден за защита на лабораторните животни, Левски ще обяви новия си треньор.

И така ще сложи точка на експеримента с лабораторната мишка Гонзо. За съжаление Георги Иванов направи и невъзможното, за да унищожи мита за легендарния №9. Онзи, който караше милиони фенове на ЦСКА, наближи ли мач с Левски да мислят за емиграция. Днес те припадат от радост видят ли някогашния си кошмар. И как няма да е иначе. От деня в, който директор Иванов сложи началническия си костюм, той е по-голяма карикатура от онова нещо с неговото име в "Мъпет шоу". Ама онзи поне трябваше да ни разсмива и го правеше добре. А този тук трябваше да направи Левски голям. Поне така обеща.

Големите затова са големи - защото дори, когато сбъркат, когато се провалят, знаят как да понесат негативите. А какво направи Иванов? Организира чрез ведомствените си играчи бойкот на Николай Костов! Така както самият той участваше като играч в един друг, който върна Наско Сираков на "Герена". Сега Гонзо жертва доведения от него треньор, за да оцелее самият той. Уволни след първата му загуба в "А" група. Това е несериозно. Това е престъпно спрямо Левски. Не уволнението на Костов, а деянието на Гонзо. Та директорът Иванов, треньорът Иванов, имат над 40 поражения в последните 3 години! Близо 20 от тях са домакински. Ако Костов за две го гонят, Гонзо за 42 трябваше да го заточат наново в Самсун. Левски е забравил какво е това финал за купата в ерата на началник Иванов, а в първенствотао калъфката се превърна в негов начин на живот. Дори и сега "сините" ги няма в първите два отбора!

Ако му беше останало поне малко достойнство, ако искаше да е наистина легенда, Георги Иванов трябваше да използва новата власт, за да си подаде оставката. И да се оттегли от един занаят, който без калеври на краката не е неговия занаят. Вместо това той се хвърли на вълната на държавната поръчка. Направи го с надеждата утре, когато Левски стане шампион, активите да са за активния борец Гонзо. А ако не стане - виновникът отдавна е посочен. И уволнен!