Слави Сталев подписва с моряците през лятото

Спорт

27-03-2012, 09:14

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Миро Манолов пред нов договор с Черно море

Юношите на Черно море, които в момента тренират с представителния тим на моряците все още не могат да подпишат договори с клуба,

тъй като нямат навършени 18 години. Става въпрос за Георги Радев и Бекир Расим. Първият навършва пълнолетие през септември, а Бекир в края на годината. Единственият, който вече може да сложи подписа си на професионален договор с „моряците” е Слави Сталев. По всяка вероятност това ще се случи през лятото. 

Междувременно се разбра, че ръководството на Черно море започва преговори с нападателя Миро Манолов за нов договор. Контракта на тарана изтича на 30 юни и шефовете на Тича са категорични, че желаят юношата на ЦСКА в тима поне за още две години. По всяка вероятност договорът, който ще му бъде предложен ще е до лятото на 2014 г.
След тежката контузия, която извади нападателя от терена за близо две години, Миро най-после започва да връща добрата си форма. Това се вижда от всички в последните мачове на Черно море в шампионата. Заради сърцатата си игра и себераздаването на терена шефовете на Тича са категорични, че Манолов заслужава нов договор с тима на варненци. Очаква се в близките два месеца Манолов ще се обвърже с Морето за още минимум две години.