Черно море преби Локо (СФ) под моста

Спорт

26-03-2012, 15:14

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ИВАЙЛО БОРИСОВ

Всичко от Автора

 Подписалият първи професионален договор с Черно море Кристиян Димитров се развихри и в рамките на 20 минути наниза хеттрик във вратата на железничарите 

На стадиона под Аспаруховия мост юношите на Черно море победиха връстниците си от Локомотив (София) с 4:2 в среща от 22-рия кръг на Елитната група до 19 г.

Мачът не започна добре за варненци, които получиха гол в собствената си мрежа в 16-ата минута. Защитата на „моряците“ заспа и гостите от Локо се възползваха от грешката – 0:1. След това на „железничарите“ им се зави свят. Първо в 30-ата минута голмайсторът Атанас Илиев възстанови статуквото. Той се възползва от перфектно центриране по земя на Виктор Митев и с хубав удар преодоля вратаря на гостите.

След почивката Черно море правеше каквото си иска на терена под моста. Подписалият първи професионален договор с Черно море Кристиян Димитров се развихри и в рамките на 20 минути наниза хеттрик във вратата на софиянци. Седем минути преди края гостите оформиха крайния резултат. 

„Контролирахме играта през цялото време. Създадохме и доста положения, които не можахме да реализираме. На момчетата им липсваше концентрация пред гола. Може би защото мислят за полуфгинала за Купата на БФС срещу Спартак (Плевен) в четвъртък. Като цяло сме доволни от победата и себераздаването на футболистите“, заявиха за ВарнаУтре.бг треньорският тандем на варненци Тошко Каменов/Вальо Станчев.

Двубоят между Черно море и плевенчани ще се играе на Спортен комплекс „Младост“ от 11 ч.

Съставът на Черно море: Николай Кирчев, Георги Радев, Димитър Кюркчийски, Слави Сталев, Мустафа Мустафа, Мартин Богданов (80 – Станислав Николов), Александър Милев (75 – Диян Малчев), Бекир Расим, Кристиян Димитров, Атанас Илиев (88 – Петър Михайлов), Виктор Митев.