Пиарката на ГЕРБ завела сираците в кабинета на Бойко

Новините

03-01-2012, 08:49

Снимка:

BNT.BG

Автор:

в. 24 часа

Всичко от Автора

Ядосан от жълтата преса, Бойко Борисов решил да празнува Новата година на площада

Премиерът спонтанно решил да прекара Нова година в кабинета си, след като чел за себе си най-различни “идиотщини” - че ще бъде в хотел на Цветелина Бориславова, пише „24 часа”.

Ядосан от жълтата преса, той решил да отиде на площада, където БНТ организира за 13-и път новогодишен концерт.

В късния следобед на 31 декември звъннал на пиарката на ГЕРБ Севделина Арнаудова, за да я пита какви са й плановете. Арнаудова се готвела да посреща 2012-а с приятелката си Нина Александрова - журналистка от “Дарик”, и в компанията на сираците Стоян Караманов и Шабан Надков. Стоян е петкратен, а Шабан - трикратен републикански шампион по бокс. Двамата са от дома “Свети Николай Мираклийски” в Благоевград. Техен треньор е отец Андон Шавулев.

Покрай журналистическите си материали за тях Нина Александрова се сближила с момчетата и ги поканила в дома си. Като чул историята им, Борисов решил да събере всички в кабинета си. Преди това минал и през площада, за да поздрави хората. Там пък видял репортера на БНТ Иво Никодимов, който отразявал концерта. Поканил и него в кабинета си и така навръх Нова година му дал интервю. Компанията посрещнала празника с шоколадови бонбони и безалкохолно шампанско.