Пуснаха 200 извънредни билета за концерта на Клайдерман

Мисия Варна

09-12-2011, 17:51

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Допълнителните места са разположени в непосредствена близост до сцената на зала „Конгресна” в Двореца на културата и спорта в морската столица

Влюбената в Ричард Клайдерман варненска публика откликва с огромен интерес на гостуването на звездния пианист на 14 декември в Двореца на културата и спорта в морската столица.

С всеки час чрез продажби в интернет, от касата на Двореца на културата и спорта и в магазините от системата на Евентим билетите от основната схема се изчерпват. Отдавна свършиха 30 и 40-левовите номинали, преди седмица бяха изкупени и 50-левовите, все още могат да се намерят ограничени бройки от 60 лв.

Забелязва се ясна тенденция към предпочитане на най-близко разположените до сцената билети, които са на цени от 70 и 80 лв. Затова организаторите от Елит мюзик отговориха на засиленото търсене с допълнителни 200 места.

Извънредните билети са също от 70 и 80 лв. и са разположени в непосредствена близост до сцената на зала „Конгресна” с прекрасна видимост към рояла “Steinway & Sons”, на който ще свири именития французин.

Извънредните пропуски могат да бъдат закупени и от магазините на „Германос”, „Офис 1 суперстор”, „Пикадили” – Център, Младост, Мол Варна, магазин „Пъблик”.

Касата на Двореца на културата и спорта работи от 10 до 18,30 ч. всеки ден - от понеделник до неделя.