Facebook Wars

Варна Лайф

13-11-2011, 22:45

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Родните знаменитости си разменят удари под кръста във Facebook

Николета, Алисия, Андреа, русата и черната Златка – всички родни красивици сякаш за заразени от една и съща мания:

да си разменят нападки и обиди в социалната  мрежа.

Ежедневно гърдестите момичета се комфронтират в интернет пространството като ученички и се наричат с обидни имена.

Никому не е ясно какво толкова не могат да разделят, но винаги разбираме какво искат да кажат в кратките си постове.

Така например Русата Златка разярено се обърна към бившия си и неговата половинка с фраза: „вие сте за лекар, ходете да се лекувате” .
Това се случи след като бившата на гаджето и я нападна публично в заведение на морето и двете си скубаха косите пред 500 човека.

Николета Божинова и Андреа често си подхвърлят забележки една на друга, поствайки ги на собствените си стени.

Светкавично след като Андреа оплю Николета в телевизионно предаване, обяснявайки защо не е била поканена на сватбата, Николета написа на стената си: „ Аз съм принцеса, а ти от кое блато беше? Явно името ми много ти харесва щом не спираш да го споменаваш навсякъде”.

След като стана ясно преди време, че бившите големи приятелки са „разпилели брашното”, Андреа написа в блога си: „Нормално е с времето нещата да се променят. Рано или късно виждаш истинската същност на хората около себе си, двете ми най-добри приятелки носят името Моника”.

Черната Златка по фамилия Димитрова пък се е захванала с Алисия и не спира да я дъвче наляво и надясно. След като се съюзи с Николета, колежката й от Бургас се ентусиазира и написа в профила си: „че сутрин, когато се събуди, Алисия става за рекламно лице на LaCoste. А всички знаем, че емблемата на тази марка е зелен крокодил.”
Така за броени дни изпълнителката на „Двойно повече” понесе нов прякор – Мис Крокодил, който бе запазен за бившата „мис България” - Антония Петрова.
Всъщност жлъчните думи бяха провокирани от изявление на Алисия в шоуто  „В джаза”. Тогава пред Вили Сечкова тя заяви, че Николета Лозанова е зле възпитана, затова и не би пуснала сина си Валери-младши да гостува на баща си в Португалия. Нещо повече, изпълнителката каза, че Ни Ло е станала известна благодарение на нея.
И ако госпожа Божинова прие заключението на Алисия сравнително спокойно, то нейната най-добра приятелка Златка Димитрова се почувства длъжна да защити честта на приятелката си.

На въпрос от репортер за мнението й по написаното от черната Златка, фолк дивата на „АРА мюзик” отговори: „Коя е Черната Златка? Някоя „Фейсбук“ звезда ли?”
И написа в профила си: „Ако живота ти беше наполовина толкова интересен колкото си въобразяваш, щеше да спреш да обсъждаш моя!”.

Заради разразилата се война на „Златките” с фолк певиците и футболните съпруги, Алисия е решила да спре всичките си интервюта за българските медии.

Ние обаче няма да спрем да се забавляваме на техен гръб.