Изневери и скандали тресат Холивуд

Варна Лайф

02-11-2011, 21:36

Снимка:

GETTY IMAGES

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Всичко започна в края на лятото, когато наяве излезе изневярата на Ащън Кътчър, младият съпруг на Деми Мур

Семейни раздори отклоняват вниманието на всекидневно обедняващите американци от кризата.

Семейната сага на една от най-одумваните холивудски двойки държи вниманието на папараците вече няколко месеца.

Всичко започна в края на лятото, когато наяве излезе изневярата на Ащън Кътчър, младият съпруг на Деми Мур (който спокойно може да й бъде син).

Това, че се е случила в нощта на годишнината от сватбата им, навежда на мисълта, че семейното ложе отдавна не се е клатило от любовни ласки, а явно от скандали и препирни.

Изредиха се изявления на девойката, която се оправда, че си е легнала с новата звезда на сериала „Двама мъже и половина”, само защото той я убедил, че отдавна не са заедно с г-жа Мур. После Ащън пусна в интернет снимки от разгулната нощ в хотелска стая.

А Деми стискаше зъби и мълчеше пред пресата. Слухове за това кой колко ще изгуби и спечели от евентуален развод пък занимаваха седмици наред средностатистическите американци. Стигна се дотам, че младият плейбой се изгаври с раздялата си в самия сериал.

Другата семейна двойка, която хвърли кофа вода в семейното си огнище, са реалити звездата Ким Кардашиян и баскетболистът Крис Хъмфрис. За Ким това ще бъде втори развод. Тя нашумя покрай участието си в реалити шоу, а след това вдигна рейтинга си с откровено домашно порно, уж откраднато от дома й. В молбата за развод Ким е посочила „Непреодолими различия”. Светските хроникьори се съмняват обаче, че пищната сватба на 20 август е била отчаян PR ход.

Според „разбирачите” зад океана Ким не искала да угоди на новия си съпруг и да се измести в родната му Минесота. Друга причина за клюкарите е фактът, че Ким продължавала да дава подслон на сестра си и гаджето и в семейната къща, което изнервяло Крис.

Третата теория е, че Ким вече си имала „нов жребец”, с който въртяла любов зад гърба на чисто новия си съпруг.

Стига се дотам да се обсъжда и сценарий за реалити, което се развива пред очите на целокупния американски народ и главна героиня е Ким Кардашиян, а всички епизоди са всъщност добре режисирани сценки.

Таблоидите твърдят, че баскетболистчето е съсипано от раздялата, и че много обичал знойната и своенравна хубавица.

Истината за мъката му обаче май е заради факта, че няма да види и цент от състоянието на жена си, което се оценява на около 35 милиона долара.