Живко Господинов: Не желая да коментирам Спартак 1918

Спорт

13-10-2011, 10:27

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Легендата на Спартак бе освободен от клуба, след като ръководството реши да премахне длъжността спортно-технически директор  

Бившият спортно-технически директор на Спартак 1918 Живко Господинов отказа да коментира жребия за Купата на България и по-точно гостуването на „соколите" на Нефтохимик 1986.

Както вече стана ясно, варненци ще играят срещу „шейховете" на 20 октомври от 15 часа в Бургас. По времето, когато Жиката бе в управата на Спартак, „соколите" загубиха от Нафтата на финала в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига, където бургазлии вдигнаха трофея след изпълнение на дузпи.

„Отказвам всякакъв коментар. В Спартак има много „достойни" футболни хора, те да коментират. Аз съм никой да давам експертни мнения", каза иронично легендата на „соколите" Живко Господинов. 

Както е известно, Господинов напусна Спартак 1918, след като ръководството реши да премахне длъжността спортно-технически директор. По същата причина бе отстранена и Силвия Николова, която заемаше поста изпълнителен директор.