Бойко Косев - Бобеца: Бяла изпада

Спорт

12-10-2011, 20:27

Снимка:

АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Проблемът ни е, че не можем да си реализираме положенията. Липсва ни таран, който да завърши атаката, смята универсалният футболист на тима воден от Краси Зафиров

Един от най-опитните футболисти на Черноморец (Бяла) Бойко Косев - Бобеца сподели опасенията си, че тимът, воден от Краси Зафиров, може да изпадне от В група, ако по най-бързия начин не се намери класен нападател.

„Въпреки че не тренираме, играем добре. Проблемът ни е, че не можем да си реализираме положенията. Липсва ни таран, който да завърши атаката", категоричен е Бобеца. Той обясни, че лично се е заел да търси нападател, който да привлече в тима още преди края на сезона. „Вече разговарях с Иван Мартинов, но той не е дал своя окончателен отговор. Смятам, че той е футболист, който може да носи Черноморец на гърба си", каза още Косев.

Както е известно, Иван Мартинов игра за кратко в Спартак 1918 през миналия сезон, но независимо от това успя да стане голмайстор в Североизточната В група и бе избран за топреализатор в анкетата „Футболист на годината".
В момента Бяла е на 13-ото фатално място в класирането с актив от 4 т. От 8 изиграни мача Черноморец има едва една победа и един равен.