НиЛо стана НиБо

Варна Лайф

10-10-2011, 17:33

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

В неделя след настъпателни атаки и женски напъни, Николета успя да осъществи детската си мечта - да се омъжи за футболист. Вижте мимолетното видео от първия им танц

Забравете за Лозанова - вече е Божинова,

В неделя след настъпателни атаки и женски напъни, Николета успя да осъществи детската си мечта - да се омъжи за футболист.

Нито факта, че предстои важна среща на националите, нито бойкота на БФС успяха да провалят дълго бленуваната венчавка.

Николета Лозанова и Валери Божинов сключиха дори и църковен брак в Правец.

Както първи ви съобщихме, тя беше с рокля на Вивиан Уестууд, було на Ели Сааб и обувки на Аликзандър МакКуйн. Странното за обувките е, че младоженката си ги била купила от Пловдив.

25-годишният Валери се беше прищипал с втален костюм на Долче и Габана и едва се побираше в него от яд: Само треньорският състав на националния отбор присъстваше на събитието.

На съотборниците му им бе забранено да купонясват след загубата от Украйна и преди предстоящия мач с Уелс. Те се появиха за 20 минути да поднесат подарък - златна икона и букет на булката. Нито Берба, нито Благо Георгиев уважиха събитието. Джийзъса остана солидарен с приятеля си Ники Михайлов, който е бивше гадже на булката и настоящ приятел на майката на първородния син на Божинов – Валери младши.

Междувременно точно в деня на сватбата Ники Михайлов и фолк певицата Алисия решиха да разкрият официално връзката си от ефира на известно женско предаване. Научихме също, че изненадващо Благо е напуснал лагера на националите. Причините все още се изясняват.

На сватбата присъстваха около 200 гости и 100 „Златки”, медии не се допускаха тъй като правата за отразяването са откупени предварително.

След церемонията младото семейство прие поздравления в лобито на хотела, където се проведе сватбата и където националите са на лагер. По-късно започна и сватбената вечеря в луксозния ресторант.

Сред гостите бяха забелязани Лияна, Константин, Златка Димитрова, Мартин Карбовски, Азис, Цветелина Янева, Ванко 1, Илиян, Жени Калканджиева със съпруга си,
Впечатление направи липсата на русата Златка и доскорошната дружка на булката Андреа.

Иначе сватба като сватба (вижте свръх краткото видео от първия танц на младоженците). Да видим сега дали ще стихне шумотевицата около дълго обсъжданата двойка.