Добрин Стефанов, президент на Одесос: Държавният тим е пълна пародия

Спорт

08-10-2011, 10:18

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Повиквателните са на лична основа, далеч от интересите на спорта, смята още Стефанов

Президентът на Одесос - Хидроремонт Добрин Стефанов остана втрещен от повиквателните на националния селекционер Венко Иванов за предстоящите квалификации за световно първенство, на които България е домакин.

Младият президент на един от фаворитите за първите две места в градското първенство по футзал на Варна коментира въпросния списък.
„Неясни критерии, липса на контрол и концепция, така мога да определя списъка с повиквателните за предстоящите квалификации. По какъв начин са избрани повиканите играчи? Ако ще подмладяваме тима, защо са извикани все стари играчи? Ако ще гоним класиране, защо не са извикани лидери от типа на Бойко Косев - Бобеца и Цветан Миланов - Мечката? Защо не е повикан най-добрият вратар по всеобщо мнение Исмет Хаджиев? Къде са наблюдавани играчи, които нямат отбор, визирам Георги Герасимов и Явор Софрониев? На кой мач от първенството е присъствал националният селекционер?
На тези въпроси едва ли ще бъде отговорено. Явно нещата са поставени на лична основа, далеч от интересите на спорта", каза президентът на Одесос - Хидроремонт Добрин Стефанов.