Рок и чалга на кметските концерти

Мисия Варна

28-09-2011, 17:07

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Неизвестно защо, партиите залагат на едни и същи изпълнители.

Започнаха предизборните концерти, очакваното разнообразие не се случи.

Неизвестно защо, партиите залагат на едни и същи изпълнители.

Гонените от комунистическия режим и партията-майка рок-легенди от група "Сигнал" имат 5 концерта за БСП (на 23,24,25,30 септември и 2 октомври) на различни места във Варна, а между тези дати, на 26-ти септември, се вмъкна и изява за избирателите на Синята коалиция.

Запознати казват, че такова нещо досега не се е случвало. Обикновено изпълнителите се ангажират само за една партия и не правят дублажи. Но, Данчо Караджов и приятели явно са забравили проблемите от миналото си със социалистите и смело призовават към урните. Добре че сините бяха заложили и на варненската група "Ривижън" - добър жест към местните музиканти, за който нито една друга партия не се сети. Оркестър "Начко" пък се оказа истинската изненада на финала на синята фиеста в понеделник вечерта - евъргрийни, любими прачета на Горан Брегович и българска естрадна класика заляха публиката в топлата септемврийска вечер.

Други музикално-партийни хамелеони се оказаха Галена и Преслава. Родните чалга кокони успяха да ошетат предизборните концерти на Веселин Марешки и партия "Нашият град".

Актьорите от „Пълна лудница” също се включиха в събития на конкуренти, появявайки се на събирането на „Нашият град” в еко парка и на откриването на кампанията на ГЕРБ.

Иначе за ГЕРБ пя (каква изненада!) Веско Маринов, Пригласяше му Силвия Кацаров.  „Комиците” и „Пълна лудница” трябваше да внесат доза хумор.

Мария Илиева и  Мариана Попова ще се включват в предизборните концерти
на 1-ви Октомври. Те ще пеят (май за първи път заедно) за коалицията „Варна утре” на входа на Морската градина.

От всички тези концерти варненци ще се повеселят, а изпълнителите ще попълнят бюджетите си, само да не забравят да си платят данъците.