Летните дискотеки затварят врати през уикенда

Варна Лайф

17-09-2011, 11:10

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Докато се усетим, и започна сезонът на закритите дискотеки

Дискотеките по плажната алея затварят врати и заспиват „зимен сън”, от който ще се „излюпят” чак през юни догодина.

Последна работна нощ е 17 септември, за единствените по плажа дискотеки – „Екстраваганца” и „4ас Пик”. Зимният вариант на попфолк заведението ще заработи на 29 септември – четвъртък.

Седмица по-рано на 21 септември в sряда ще отвори клуб „Версай”. Тони Стораро идва да открие сезона с концерт. От дворцовия клуб обещават да ви изненадат с обновяване и ремонт. Нови цветове и аранжировки. Както и смяна на част от персонала.

Ваксинираните срещу чалга могат да се доверят на „Хоризонт” и „Планет клуб”.

Те са на старите си места, както винаги, и отстояват на времето, кризата и попфолк напъна.

В Планет клуб по традиция си имат предварително изготвена програма с много мероприятия всяка седмица, без значение от сезона.

Хаус маниаците разчитат на неувяхващия „Комикс”, но той работи само за определени партита.

На обитаващите по-отдалечените квартали от центъра на Варна и в околностите на Добрич предлагаме лесно достъпните заведения в „града на мечтите” (казвали му така, защото всеки мечтае да избяга от там). Това са Бакарди, Звезда, Амон Ра и разни други странни имена.

Като заговорих за Добрич, от там във Варна отвориха нов чалга клуб „баш” в центъра. Гнездото на мацки с екстеншъни и мускулести мачовци с емблематичното име „Дай-Дай” се намира в хотел „Черно море”

Другите варианти за живущите по кварталите са Клуб AJ във Възраждане или Кафе Театър Мулен Руж. Усилено се говори и за отваряне на клуб в сградата на Гранд Мол.

Носят се слухове, че персоналът на ID CLUB  Варна си търси нова работа, което може да означава, че или ще подменят барманите и сервитьорите, или ще закриват заведението.

Всъщност истината е, че, ако сте в готина и весела компания, заведението и мястото не са от значение.

Забавлявайте се и консумирайте с мярка!