Pool party – новата лятна мания

Варна Лайф

11-09-2011, 21:07

Снимка:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

В търсене на сензация се оказахме на мокро парти около басейн. Злите езици разказват за групов секси и оргии...

Макар и да му се вижда краят, това лято ще остави доста силни и мокри спомени в в съзнанието на морските „гларуси”,

Новият хит бяха т.нар. Pool Party. Група ентусиазирани младежи се заеха да организират купони с много момичета, музика и танци в частен комплекс в края на варненския квартал Виница. За целия сезон се проведоха четири такива. Началото беше вяло, но на последното парти се събраха около 150 човека.

Входът е само с покана, която струва 10 лева и можеш да си я вземеш от някой приближен на организаторите, тоест идеята е не масовост, а гарантирано готината компания.

Около третата сбирка се заформи малък (импровизиран ПР) скандал. В пресата излязоха публикации и снимки (дръпнати от социалната мрежа) на кандидатки за конкурса Мис Варна, снимани на партито без горнища на банските. Нищо чак толкова ненормално за нашето ежедневие, ако не беше текстът, разказващ за оргии и групов секс. За да проверим дали се случват подобни „интересни” неща на това парти, посетихме последното за сезона.

Единственото момиче без горнище беше скандалният модел Бон Бон принцес. Тя се забавляваше в компанията на симпатичен младеж на име Боро и други модели с приятелите си. Според манекенката, която не пропуска сбирките около басейна, нищо такова не се е случвало. Тя предполага, че материалите в пресата са измислица на търсачи на евтина известност или на скучаещи и гладни за сензации журналисти.

DJ и силна музика, танцуващи момчета и момичета заварихме в разгара на купона, който започва в 14,00. Разбрахме също, че се провеждат мокри състезания, в които компаниите победители получават алкохолни награди. Водни битки в басейна, състезания по плуване под вода и дори игра на водна топка с малки вратички са сред изпитанията.

Около 18,00 компаниите започнаха да оредяват и да се разотиват. Нищо от това, за което бяхме дошли, не се случи. Групичка почерпени момчета се счепкаха, спорът им стана взривоопасен. Ние си тръгнахме, за да не развалим добрите впечатления от съботния следобед.