Варна има и такива жени

Мисия Варна

03-09-2011, 13:49

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Четири успели дами от Варна показаха своя стил и красота, неотстъпващи по нищо на холивудските актриси от любимия на много жени сериал „Сексът и градът”.

Мисис България 2003 г. Яненка Люцканова – влезе в ролята на Кари Брадшоу за фотосесия на голям нов фризьорски център във Варна.

Само преди дни четири успели дами от Варна показаха своя стил и красота, неотстъпващи по нищо на холивудските актриси от любимия на много жени сериал „Сексът и градът”.

Лятната фотосесия пресъздаде една от емблематичните сцени от сериала – четирите приятелки, облечени по последния писък на модата, разхождащи се по улиците на Ню Йорк и възбудено разговарящи на пикантни теми.

Дамите са  Яненка, Радост, Детелина и Деси. Те са жени със сериозни професии, които за разлика от екранните героини Кари, Саманта, Шарлот и Миранда, са открили идеалния мъж до себе си и вече имат щастливо семейство.

Радослава Спасова е регионален мениджър на голяма компания. Спортува активно йога и аква спининг. Хобито й е да пътува по света, а любимото й място е Бали. Нейните цветове са земните нюанси на зелено, бежово и кафяво, но за снимките заложи на черен костюм – панталон Moschino, сако и чанта – Vivienne Westwood.

Детелина Христова е бизнес дама в мъжки бранш. Новото й хоби е ездата. Обожава да разпуска напрежението с лаундж музика на своята веранда с изглед към морето. Обиколила е много места по света, но Ню Йорк и Лас Вегас са градовете, в които се чувства прекрасно. Никога не би сложила жълто и зелено, затова предпочете черните ботуши на Moschino от новата колекция есен/ зима и рокля и сако – Gerard Darel, аксесоари – Vivienne Westwood.

Червенокосата дама не е адвокатка, както е Миранда в „Сексът и градът”, а служител в Община Варна, Деси Георгиева работи активно за културата на града.

Обожава червеното, на което не изневери и сега. Цялата беше облечена в марката Moschino есен/ зима 11-12. Нейното любимо хоби е да чете книги, да посещава изложби и най-вече да прекарва време със семейството си.

Яненка Люцканова е журналист и модел, организатор на конкурса „Мисис България”. От дете я привлича актьорската професия, затова не отказва на изкушаващото предложение на собственичката на Colors – Маргарита Христова, да се преобрази в ролята на журналистката Кари Брадшоу. Нейният цвят е тюркоазен, но стилистите на Tais Couture я видяха в червено и черно от новата колекция на Moschino. Точно като Кари Брадшоу страстта й са обувките, които задължително са италиански на висок ток. Свикнала да снима по дълги и изтощителни часове, Яненка изненадано отбеляза, че само за час са получили необходимите кадри и благодари за високия професионализъм на фотографа Красимир Кръстев.

За косите на дамите се погрижи лично най-добрият стилист за 2010 г., избран от медиите –  Маргарита Христова и нейният екип от топ стилисти. Тя е с дългогодишен опит и множество награди от международни конкурси, специализирала е в Италия и е преподавала там. Има собствен салон във Варна, но сега се изправя пред предизвикателството да създаде най-големия професионален фризьорски център във Варна.