Анита Мейзър: Варна има нужда от емблема на града

Варна Лайф

15-08-2011, 10:11

Автор:

ЕЛЗА ПАРИНИ

Всичко от Автора

Въпреки че живее в меката на хазарта - Вегас, Анита Мейзър не пропуска лято във Варна.

През изминалите 12 месеца Анита успя да срещне Николай - любовта на живота си, да се разходи до Доминиканската република, да релаксира в Маями и да се омъжи в Хавай.

И въпреки това остава вярна на корените си, на любимата Варна, родителите и приятелите.

-    Винаги ще има едно много специално място в моето сърце за Варна и най-близките ми хора, не бих могла да ги забравя никога. Наскоро се разходих по голф игрищата около Балчик, само палмите липсваха за да си кажа че съм на Хавай. България е невероятна, но малко сънародници го разбират и оценяват.

- С Николай се запознахте в социалната мрежа , мислиш ли че интернет запознанствата и бракове имат бъдеще?

-    Виж, това просто е нов начин на комуникация, в миналия век са се събирали на седенки и срещите ставали на чешмата, после излязоха заведенията, вестниците с обяви, днес е интернет. Ако си допадаш с човека насреща и умееш да го спечелиш не виждам каква е разликата и значението от типа на запознаването.

- Вече имате американски брак, сключихте го на плажа Уайкики в Хавай, сега да  очакваме ли българска сватба?

-    О, да съвсем скоро, но точната дата пазя в тайна, ще я направим в „Калиакриа” в компанията на най-близките ни приятели и роднини.

- Освен популярна варненка ти си и секси майка, дъщеря ти Жули е доста известна  сред връстниците си. Печелила е куп награди от конкурси за модели и красота. Възприемат ли я американците като знаменитост, знам че там тези неща доста се ценят?

-    Разбира се много се гордея с Жули, тя се старае да е перфектна и изискана млада дама. Движи се в компанията на популярни американци и това, че е дъщеря на известна майка, не е отличителна черта за тях.

- Кое е любимото ти място във Варна, там където си почиваш, зареждаш с енергия и релаксираш?

-    Преди всичко домът ми. Създадох го с много любов,  така че това да е мястото, където да прекарвам часове с близките и приятели.

- Какво липсва на Варна за да стане идеален курортен и туристически център?
 
-    Трябва да се наблегне на чистотата, бездомните животни и цялостната организация на живота, да се контролира строителството и да се одобряват проекти за уникални сгради,  които да станат емблема на града.

- Какво трябва да променят варненци?

-    Да поддържат чистота, по улиците и около домовете си, да се грижат за градинките и парковете. Да обичат и ценят Варна

- Предстоят избори, ще бъдеш ли тук, за да гласуваш?

-    Винаги си идвам в България с еднопосочен билет и не знам колко ще остана, и сега е така, не мога да кажа кога ще си тръгна...

- Ангажирана ли си от някоя политическа партия с пропаганда и агитация?

-    Не, а и поради отсъствието ми от страната не съм запозната с политическата обстановка. Но искрено се надявам да спечелят най-добрите.