Децата на Черно море завършиха 5:5 в Каварна

Спорт

01-08-2011, 07:08

Снимка:

chernomorepfc.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

В школата на Черно море има няколко млади таланти, които с много труд и усилия могат да станат големи футболисти, каза Тодор Марев.
 

Децата на Черно море, родени 2000 г., завършиха наравно 5:5 със смесен отбор от деца, родни 1999 и 2000 г., от школата на Калиакра в контролна среща, играна на игрището с изкуствена трева в Каварна.

Малчуганите изиграха много стойностен мач и въпреки по-големите от тях футболисти на домакините се представиха на ниво. Попаденията за „моряците" реализираха Димитър Симеонов, Мартин Дичев, Виктор Димитров, а Алекс Георгиев се разписа на два пъти.

„Доволен съм от децата. Задачите, които поставих, бяха изпълнени. Малко преди края водехме с 5:3 и тогава пуснах най-малките от нашия отбор, които са родени 2001 г. Предвид това, че в тима на домакините имаше футболисти с 2 години по-големи, нормално беше да ни изравнят", каза наставникът на „моряците" Тодор Марев. Той обясни, че сред децата в школата на Черно море има няколко млади таланти, които с много труд и усилия могат да станат големи футболисти.