Спартак картотекира 21 футболисти

Спорт

29-07-2011, 17:32

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Без картотеки обаче останаха Янаки Смирнов и Георги Динков.


Спартак 1918 картотекира успешно 21 футболисти, с които бяха подписани професионални договори за предстоящия сезон в Източната Б група. Без картотеки обаче останаха Янаки Смирнов и Георги Динков. Както е известно, двамата бяха преотстъпени под наем, съответно от Литекс и Берое. В понеделник ръководството на „соколите" ще освободи двамата играчи, за да могат да си подготвят документите и да бъдат картотекирани от собствените си клубовете, след което официално да бъдат преотстъпени на варненци.
Междувременно станаха ясни съставите, които ще играят днес в двете контроли с третодивизионния Девня и професионалния тим на Добруджа. С тима от Долината на химията „соколите" играят от 10 ч. на „Коритото", а гостуването в Добрич е от 18 ч.
Наставникът на Спартак 1918 Димитър Трендафилов ще използва за мача с добричлии същите футболисти, които започнаха в контролата с новака в А група Светкавица. „Ако няма момчета с болежки в срещата с Добруджа, ще използвам всички момчета, които играха в Търговище. За първия мач с Девня ще играят останалите", каза младият специалиста.