Веско Марчев аут за неопределено време

Спорт

29-07-2011, 17:30

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Предвид травмата на Марчев наставникът на „моряците" Стефан Генов ще разчита на юношата Илиян Капитанов, който се представи много силно в проверката с Черноморец (Бургас).

Дясното крило на Черно море Веселин Марчев ще пропусне старта на първенството на А група. Информацията бе потвърдена от пресслужбата на клуба. Пловдивчанинът ще остане извън терена за неопределено време, след като стана ясно, че връзките на коляното му са частично увредени. Клубният доктор Петко Атев е предписал медикаментозно лечение, като в момента кракът на футболиста е обездвижен. Предвид травмата на Марчев наставникът на „моряците" Стефан Генов ще разчита на юношата Илиян Капитанов, който се представи много силно в проверката с Черноморец (Бургас).
Междувременно стана ясно, че четирима юноши на Черно море са подписали първи професионални договори. Това са вратарят Николай Кирчев, левият халф Виктор Митев, талантът от академията, роден 1993 г., Кристиян Димитров и Любо Михалев. Последният е преотстъпен под наем във втородивизионния Добруджа, където ще трупа игрова практика. По всяка вероятност Митев ще вземе участие в някои срещи от първенството. В контролите Генов разчиташе именно Митев да изпълнява статичните положения и центрирания, тъй като младокът има силен ляв крак.