Стефан Генов: Съжалявам за Дяков и Адемар

Спорт

18-07-2011, 16:03

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Наставникът сподели, че двамата ще липсват доста на „моряците” за настоящата кампания в А група, която стартира в началото на август.

Наставникът на „Черно море” Стефан Генов изрази съжаление от напускането на Танко Дяков и Адемар Жуниор. 

Той сподели, че двамата ще липсват доста на „моряците” за предстоящия сезон в А група, която стартира в началото на август.

„Танко Дяков беше основен стълб в защитата ни. За един треньор е голяма загуба, когато не може да разчита на такъв футболист. Но въпреки това съм убеден, че Росен Колев ще го замести достойно”, сподели Генов.

„Съжалявам и за напускането на Адемар. Той е поливалентен футболист и умее да играе еднакво добре на всяка една позиция. Договорът му обаче изтече, а той получи примамлива оферта от ЦСКА. Знаете, че в България на този клуб не се отказва. Според мен Адемар направи крачка напред в кариерата си, след като премина на „Армията”, убеден е Генов.

Наставникът на варненци е доволен и от привличането на венецуелеца Хермес Паломино. „Надявам се той да реши проблемите ни в атака. Взехме и още няколко момчета на проблемните постове, които да заместят напусналите. Селекцията ни е добра и очакваме с нетърпение новия сезон”, завърши пловдивският специалист.