Стефан Генов пътува за Банско с 25 футболисти

Спорт

10-07-2011, 06:34

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Стефан Генов: „Доволен съм от състава който игра през второто полувреме. От футболистите, които играха през първите 45 минути, очаквах много повече. Подходиха малко лежерно към скромния тим от Силистра, което си го обяснявам с топлото време и лекото подценяване на съперника. Резултатът няма никакво значение. За мен е важно да футболистите да се обиграват”

Наставникът на Черно море Стефан Генов, въпреки минималният резултат с който „моряците” победиха втородивизионния Доростол (Силистра) (1:0), е останал доволен от своите подопечни, но само от тези, които играха през втората част.

„Доволен съм от състава който игра през второто полувреме. От футболистите, които играха през първите 45 минути, очаквах много повече. Подходиха малко лежерно към скромния тим от Силистра, което си го обяснявам с топлото време и лекото подценяване на съперника. Резултатът няма никакво значение. За мен е важно да футболистите да се обиграват”, каза веднага след срещата Генов.

Той допълни още, че на този етап от подготовката представянето на всички нови футболисти го задоволява.

Стана ясно още, че за лагера в Банско Генов ще пътува с група от 25 футболисти.

Както е известно, „моряците” ще бъдат на лагер в курортното градче от 10-и до 20-и юли, където ще изиграят контроли с Локомотив (Пловдив) Славия и Банско.

„Вече започваме да комплектоваме състава за лагера в Банско. Няма да имаме възможност да пускаме всички футболисти, както беше до сега в контролите. Ще акцентираме върху избистрянето на основния състав и стила на игра”, обясни наставникът на Черно море Стефан Генов.

Стана ясно още, че Камазола, който получи контузия на мача с Калиакра, ще почива няколко дни и от вторник ще се включи пълноценно в заниманията на „моряците”.