Стефан Генов избистря титулярите за новия сезон

Спорт

09-07-2011, 15:44

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Цел пред Генов в днешната проверка с „Доростол", която ще се играе на „Тича" от 18 ч, е да определи оптималния състав, който да се обиграва в останалите контроли на „моряците" до старта на шампионата

Наставникът на „Черно море" Стефан Генов ще продължава да дава равен шанс на всички футболисти в следващите две контроли на „моряците", след което ще използва само тези, които най-много заслужават.

Както е известно, в проверките с молдовските „Зимбио" и „Дачиа", както и с „Калиакра", специалистът използва два различни състава за всяко полувреме.

Цел пред Генов в днешната проверка с „Доростол", която ще се играе на „Тича" от 18 ч, е да определи оптималния състав, който да се обиграва в останалите контроли на „моряците" до старта на шампионата, но съществува вероятност и в следващите ко троли отново да даде шанс на някои от новите момчета, които все още не са се приспособили към тима на „моряците”.

„Момчетата знаят, че ще имат равен шанс в още най-много две проверки. След това ще пускам само тези, които най-много заслужават, започнах да избистрям състава за новия сезон", категоричен бе наставникът на Черно море Стефан Генов.