Риби: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:45

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Рибите са много чувствителни хора, отзивчиви към мислите и чувствата на другите. През 2011 г. целият свят ще се върти около вас. Ще бъдете винаги в центъра на събитията, ще бъдете много заети, но ще работите с удоволствие и лекота, със желание да постигате намеренията, колкото може по-бързо.

Риби 21 февруари – 20 март


Астрологична справка:
Слънце на 19.02 в 03:26 ч., Меркурий – 21.02 в 23:54 ч., Марс – 23.02 в 04:07 ч., новолуние – 04.03 в 22:47 ч., пълнолуние 19.03 в 20:11 ч.

Рибите са много чувствителни хора, отзивчиви към мислите и чувствата на другите. През 2011 г. целият свят ще се върти около вас. Ще бъдете винаги в центъра на събитията, ще бъдете много заети, но ще работите с удоволствие и лекота, със желание да постигате намеренията, колкото може по-бързо. Така ще бъде през 2011 г. Звездите ви съветват да си наложите повече търпение и деликатност, ако искате да се впишете успешно в деловата сфера. Това означава да забравите разточителството, особено на време, точно да си планирате нещата (не, че досега не сте го правили). Разчитайте на себе си. Може да имате и раздвоение в някои моменти, тъй като ще имате много делови предложения. Бъдете внимателни и се посъветвайте с колеги, запознати с дейностите, които ви се предлагат. Свикнали сте винаги да анализирате и сравнявате нещата, но през 2011 г. много от нещата няма да подлежат на сравнение. Грижливо следете деловите връзки, които създавате, не обременявайте околните. Вие сте много волеви, но понякога инатът ви е по-голям от волята, което става причина да страдате. С разбиране приемете трудните периоди: 07-18 януари, 02-09 март, 01.10 април, 02.12 юли.

Много внимавайте през месец ноември. Не водете правни дела и не влагайте пари. Ще имате отлични възможности да се разгърнете през месец февруари, от 10-30 април, 05-18 май. По-бавно, но успешно ще минете през целият август. Борбени и устремени ще сте през юли и октомври, когато ще ви се създадат условия за малки и големи победи в работата ви. Декември не се колебайте и взимайте решения.

В личният си живот очаквайте много приятни новини от човек, който е на път или е в чужбина и в когото тайно сте влюбени. Срещата ще бъде интересна и много вълнуваща. Дългоочакваната любов може да завърши с годеж или брак. Много от вас дами ще се наложи да избирате между двама охажори.

Около всички риби ще има разнообразен букет от любовни трепети и неповторими моменти. Вие сте известни флиртаджии, макар че като се задомите ставате тайно ревниви. Има вероятност добра приятелка да създаде проблеми в личния ви живот.
Пазете се от случайни срещи, за да не попаднете в неподходяща компания и под влиянието на опасни хора, и случаен секс, алкохол и дрога.

Семейните да се пазят от необмислена авантюра през февруари, която може да разбие семейството и да създаде големи и дълготрайни проблеми. Бъдете внимателни с гениталиите и отделителната си система. Пазете вегетативната си нервна система и белите дробове, които могат да ви създадата тревоги през март.

Запомни от звездите: Всеки човек е пълен глупак пет минути на ден. Мъдростта е в това да не надхвърлиш петте минути.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер