Водолей: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:41

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Това е знакът на братството и приятелството. Водолеите са неуморни и предпочитат да работят в области, имащи някаква хуманитарна полза. Силно желаят да притежават материални блага, но не са алчни. През 2011 г. водолеите ще имат много големи възможности да се развиват във всички области. Ще наблюдават делата си и ще ги довеждат докрай, ще ги изпипват педантично.

Водолей 21 януари – 20 февруари

Астрологична справка: Слънце – 20.01 в 13:20 ч., Меркурий – 04.01 в 01:20 ч., новолуние на 03.02 в 04:32 ч., пълнолуние на 18.02 в 10:37 ч.

Това е знакът на братството и приятелството. Водолеите са неуморни и предпочитат да работят в области, имащи някаква хуманитарна полза. Силно желаят да притежават материални блага, но не са алчни. През 2011 г. водолеите ще имат много големи възможности да се развиват във всички области. Ще наблюдават делата си и ще ги довеждат докрай, ще ги изпипват педантично. Не обичате недоразуменията, неизяснените ситуации и провалите.

През тази година ще изкомпенсирате загубите, които преживяхте през 2010 г. след месец март постепенно ще се оправяте. Професионалната активност е позната на всички, трудно ви е да сте без работа, нудържими сте, непрекъснато търсите нови идеи, в които да се включите. Въздържайте се от критики и предизвикателства, с което ще избегнете да ви „забият нож в гърба” вашите врагове. Особено през трудният месец януари, който ще бъде изпълнен и с борби, и със здравословни проблеми, които ще продължат и февруари, бъдете внимателни. Месец март ще ви натовари с много работа, нови поддръжници, приятели. Водолеи, винаги преценявайте силите и възможностите си. Не давайте излишни обещания. Натоварените периоди са ви 05-15 февруари, 05-17 март, месец юли, 14-26 септември, 07-23 ноември. Поемането на ангажименти, съчетавайте с възможности за почивка. Вие винаги сте се нуждаели от време, в което да съберете сила и мислите си. През месеците март и април ще имате възможност да направите и по-едри покупки. Приемайки нови хора в екипа си, премисляйте и проверявайте кого допускате до себе си.
Пазете се от кражби през ноември.

Не се колебайте и раздвоявайте през ноември и декември. Някои от дамите, ще получат предложение за работа в чужбина. Проверете фирмите, за да не бъдете измамени. Любовта, която ще разцъфне неочаквано през месец март, ще бъде като цвят на красиво дърво и ще ви отведе в света на мечтите. Ще ви се иска да й се отдадете изцяло, ще желаете да усетите докрай и най-трепетните тръпки на любовта.

Младите водолеи да не бързат да сключват брак веднага след завършване на образованието си. Дори и да не ви приемат, започнете работа, подходяща за вас, която ще ви помогне да се чувствате достойни и да се подготвите за следващото си кандидатстване. Водолеи, не шофирайте пияни. Проверете сърдечно-съдовата и отделителната си системи. Пазете се от простуди. Вие сте силно емоционални, избявайте стреса и конфликтните ситуации.

Запомни от звездите: Глупавият проумява само това, което е вече станало.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер