Козирог: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:34

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

При козирозите започва една силна година, която трябва да се използва максимално, пълноценно и целесъобразно. Това е година, в която ще прецените добрите си приятели, ще различавате доброто от злото. През месец януари свършете максимално работа.

Козирог 22 декември – 20 януари

Астрологична справка: Слънце – 22.12 в 08:31 ч., новолуние на 24.12 в 20:07 ч., пълнолуние на 19.01 в 23:23 ч.

При козирозите започва една силна година, която трябва да се използва максимално, пълноценно и целесъобразно. Това е година, в която ще прецените добрите си приятели, ще различавате доброто от злото. През месец януари свършете максимално работа. Първата седмица на февруари е възможно малко да ви затрудни, но ще сте излишно притеснени и нервирани. Ще преодолеете лесно проблема.

През 2011 г. козирозите трябва да си организирате времето, така че да не губите нито една минута. Не се колебайте и раздвоявайте. Пазете се от сложни рискови операции. Не се бъркайте в разправии в периода 3-7 март, 10-14 април, 7-13 юли, 9-15 септември. Ноември и декември ще са ви тежки и неприятни месеци. Потърсете помощ от приятели, колеги и близки. Не се занимавайте с обществено-политическа дейност. Проблемите ще са от март до май. През месец юли, уморени и изнервени, ще победите на бизнес фронта. Внимателно ще си подредите нещата. Само така ще победите в битката за кариера. Месец юли е спасителен за вас. Ще се справите с конкуренцията и съперниците. Ще насочите силите си към контролиране на собствените си чувства. Не създавайте проблеми при изблици на емоционална агресия, за да не предизвикате пробиви в образованието и в работата ви.

През 2011 г. ще срещнете любовта на живота си. Независимо от възрастта и пола. Срещата с любовта ще трябва да бъде тиха и тайна. Не бийте барабани. Не бъдете и подозрителни, само така ще изживеете пълноценни мигове. През юли и август не се отдавайте на секс, авантюри, така рискувате за нежелана бременност или болест, което ще ви разстрои много. Любовта за вас означава много, но не обсебвайте човека до вас. Давайте свобода на себе си и хората около вас. Така ще изградите красива, дълбока и силна връзка, която ще продължи дълго време. Имате възможност да вземете решение за брак или желана бременност през октомври и ноември. През месец август ще сте раздвоени по отношение на дете.

Не прибягвайте до алкохола. Намалете или откажете цигарите. Бъдете внимателни към жлъчката, черен дроб и ставите.

Една загуба може да ви разстрои емоционално – няма да се чувствате добре, но ще го преживеете.

Запомни от звездите: В щастието бъди умерен, в нещастието – разумен.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер