Стрелец: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:29

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

2011 година няма да уплаши или да изненада стрелците с нищо. Вие сте свикнали с големите натоварвания. Още месец януари много от вас ще се радват на успехи и нови, сполучливи ходове. Насочете цялото си внимание върху преките си задължения и ще спечелите. Не подписвайте договори без проверка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Астрологична справка: Слънцето – 22.11 в 19:09 ч., Меркурий на 14.12 в 03:44 ч. става директен, новолуние на 25.11 в 08:11 ч., пълнолуние на 10.12 в 16:37 ч.

2011 година няма да уплаши или да изненада стрелците с нищо. Вие сте свикнали с големите натоварвания. Още месец януари много от вас ще се радват на успехи и нови, сполучливи ходове. Насочете цялото си внимание върху преките си задължения и ще спечелите. Не подписвайте договори без проверка. Не се ангажирайте с крайни оценки за приятели и колеги. Трябва много бързо и внимателно да се адаптирате към новостите, които ви се предлагат, да бъдете много организирани. Не давайте обещания, които не можете да изпълните. Не бъдете и толкова широкопръсти. Не давайте големи суми за неща, които не са ви особено важни и необходими. Не се подавайте на безпокойство през месец март и май. Бъдете по-въздуржани.

Раздразнителността ви може да провали и най-добрите ви планове. Нищо, че сте галеници на съдбата. Бъдете разумни тази година, ако искате да продължите успешно. Преценявайте всяка стъпка. Възползвайте се от всичко, което дава възможност да издигнете собственото си Аз, собственият си професионализъм.

Ключови месеци за вас са февруари, април и август. Те ще ви донесат възможности за пари, път в чужбина и работа. Следвайте верният ход на събитията. Вие сте тези, които ще „ожънете богата реколта” тази година.

Личният ви живот също върви. Самотните ще се разделят със самотата. Ще намерят желаната половинка. Една нова, изпепеляваща любов ще ви накара да повярвате, че щастието е възможно. Не позволявайте вашият педантизъм да пречи на любовния ви живот. Стрелци, ако виждате, че с интимният партньор съвсем не върви, по-добре се разделете с него през летните месеци. Но при повечето от стрелците любовта ще бъде истинска и гореща, обзета от страст, нежност и копнеж. Ако има нещо, което може да попречи в любовта, това ще са алкохолът и безпочвеният гняв. Контролирайте поведението си, ако искате да нямате неприятности. Стремете се към разнообразие. Тези от вас, които имат извънбрачна връзка е най-добре да я прекъснат. Имате хубав дом и семейство, за това трябва наистина мнгоо сериозно да размислите. За тези стрелци, които пушат, е желателно да спрат, за да не си навлекат сериозен здравословен проблем. Внимавайте и при шофиране. Планирайте времето и скоростта на пътя.

Може да имате проблеми с носоглътката.

Запомни от звездите: В изблик на гняв не бива да се говори, нито да се действа.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер