Скорпион: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:22

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Това е изключително силен знак – в зодиака няма друг, с такива възможности за добро или зло като скорпиона. Драги скорпиони, нито за миг не спирайте да вярвате в щастливата си звезда. Предстои ви една много динамична и натоварена година. Със сигурни крачки тръгвате още през месец януари. Февруари за повечето от скорпионите ще бъде месец на залпове от успехи.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Астрологична справка: Слънце – 23.10 в 21:31 ч., новолуние на 26.10 в 22:57 ч., пълнолуние на 10.11 в 22:17 ч.

Това е изключително силен знак – в зодиака няма друг с такива възможности за добро или зло като скорпиона. Драги скорпиони, нито за миг не спирайте да вярвате в щастливата си звезда. Предстои ви една много динамична и натоварена година. Със сигурни крачки тръгвате още през месец януари. Февруари за повечето от скорпионите ще бъде месец на залпове от успехи. Ще има и напрежение, разбира се, но такъв е пътят и залогът на успеха ви.

Останалото, което се изисква, е опит, знание и интелект, а вие ги имате. Липсата на деликатност може да контролирате и да не засягате неоправдано хората около вас. Бъдете внимателни на работното си място през месец март (особено важи за ноемврийските скорпиони). Пазете се от капани, които могат да спрат вашия възход напред. Не се разстройвайте, а отминете този момент. Нека се превърне в урок, който трябваше да получите още преди доста време. Годината е отворена за скорпионите и те не бива да крият в себе си нито доброто, нито злото, натрупано в тях самите. Само така финансовите успехи ще са спътник през цялата година. Успехът през юни, октомври и ноември ще ви покаже защо е правилно да подбирате с кого контактувате. През годината ще имате и доста пътувания. Ще получите и неочаквана допълнителна дейност през октомври и ноември, много печеливша. Не изпускайте тези моменти и възможности, защото те са важни за вас.

Личният ви живот ще бъде също много разнообразен, наситен с нови преживявания и любов. Не бъдете ревниви. Бъдете внимателни януари и юни да не попаднете в любовната мрежа.

Годината ви е много оживена и затова внимавайте как реагирате на новите интимни контакти (дори и кратки). За вас е важно да дишате свободно, тъй като свободата ви прави по-силни. Обичате независимостта, тя ви прави по-сигурни и самостоятелни, което се отразява и на вашето здраве. Обърнете внимание на здравето си, особено през март, април и декември.

Запомни от звездите: И най-умният философ трудно отговаря на глупави въпроси.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер