Везни: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:19

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Везните рядко остават сами, търсят компания, дори имат нужда от нея. Способността им да виждат проблемите от всички страни често ги изправя пред сериони изпитания, да взимат решение – особено за дребните неща. Рядко проявяват мързел. Месец януари ще е напрегнат.

Везни 23 септември – 22 октомври

Астрологична справка: Слънцето влиза в знака везни на 23.09 в 12:06 ч., Меркурий на 26.09 ч. в 00:10 ч., новолуние на 27.09 в 14:10 ч., пълнолуние на 12.10 в 05:07 ч.

Везните рядко остават сами, търсят компания, дори имат нужда от нея. Способността им да виждат проблемите от всички страни често ги изправя пред сериони изпитания, да взимат решение – особено за дребните неща. Рядко проявяват мързел. Месец януари ще е напрегнат. Няма да имате необходимото спокойствие. Ако сте внимателни и разумни, ще успеете да се измъкнете от напрежението. През 2010 г. ще има доста хора, които ще се опитват да ви пречат в развитието и кариерата ви. Не се притеснявайте, намеренията им като бумеранг ще се стоварят върху тях. Пазете се от задкулисни игри на хора, които много добре знаете, че нито са ви били приятели, нито могат да бъдат такива. Месец май също ви носи голямо напрежение.

Февруери е месецът, който ще ви помогне да стабилизирате постигнатото (в бизнеса или учението). През април може да стартирате нова дейност или допълнителна такава, свързана с основната.

Най-печелившият ви период е 20-26 юни и месец август. Водопад предложения ще получите, и то печеливши. Явяването на изпити, конкурси и интервюта ще бъде успешно. Някои от вас ще имат възможност и за покупка на жилище. Годината ви предлага и добри контакти и финансови възможности и с хора от чужбина. Ако искате да започнете по-висша степен на образованието си, направете го юни-юли месец. Това е една от най-силните години за обучение. Везни, вие умеете да обичате, но искате и да бъдете обичани. Не си позволявайте неразумни и дребнави спорове, един такъв спор, започнат на шега има вероятност да се превърне в ожесточена война и да ви лиши от силна и предана любов. Мерете си приказките. Не товарете излишно близките си. Една интрига около съпруг/съпруга, в която няма нищо вярно, може да ви направи неспокойни.

Старайте се да сте деликатни с младите, защото държите в ръцете си семейният, а защо не и фамилният мир.

Бъдете внимателни с алкохола. Той може да ви създате проблеми през март и май. Ако почувствате болки в ставите и гръбнака желателно е да се обърнете към специалист. Внимавайте и какво ядете, съществува вероятност един кулит да ви създаде проблеми за дълго време.

Запомни от звездите: в някои случаи трябва да се изкривиш за да бъдеш прав.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер