Лъв: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 11:07

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Лъвовете са благородни и щедри хора, макар самомнението им да е силно завишено. Себесъхранението е от особено значение за тях. През 2011г. звездите са определили от всичко по малко. Годината за вас, не ще бъде трудна, но ще тярбва да положите повече усилия.

Лъв 22 юли – 22 август

Астрологична справка: Слънце – 23.07 в 07:13 ч., Меркурий – 08.08 в 12:47 ч. става директен, новолуние на 30.07 в 21:41 ч., пълнолуние на 13.08 в 21:59 ч.

Лъвовете са благородни и щедри хора, макар самомнението им да е силно завишено. Себесъхранението е от особено значение за тях. През 2011г. звездите са определили от всичко по малко. Годината за вас, не ще бъде трудна, но ще тярбва да положите повече усилия. Не обръшайте гръб на неприятностите. През месец януари ще сте в ситуация на пълен хаос, неизвестни обстоятелства, съмнителни връзки и произтичащи от това последствия. През март имате шанс да получите подкрепа от приятелки и колежки. Важно е да се отнасяте към хората с доверите и разбиране. Най-важното нещо е да се научите да контролирате яростта и да сдържате гнева си (дори в най-тежките моменти). Запомнете, че в най-трудните моменти, винаги можете да намерите мост, за да преминете от другата страна, където е по-спокойно и светло и да намерите брега, на който много по-лесно ще разрешите проблемите си. Не се отчайвайте. Идва април месец. Тогава ще имате по-големи възможности. През месеците юни и юли ще съумеете да използвате всички благоприятни ситуации и ще получите това, към което се стремите, ако се пазите от некоректни личности и избягвате лични свади и конфликти. Бъдете особено внимателни в периодите 17-29 май и 2-17 септември. Преди да предприемете ново начинание, убедете се, че това, което ви се предлага е печелившо и не съдържа неоправдан риск. Повечето от плановете ще се реализират, но бавно. Не позволявайте дребните интриги да се превръщат в спорове, това ще достави радост на наприятелите ви. Не споделяйте новите си планове и идеи през май и септември. Предстоят ви нови, извънбрачни или тайни любовни връзки. Бъдете внимателни. Това може изцяло да разбие семейният ви живот. Избягвайте да сте център на вниманието и събитията, не флиртувайте и не търсете чуждото възхищение явно към вашата особа. Постарайте се, да сте по-малко суетни и егоцентрични. Така ще преодолявате по-леко неприятностите в личния си живот.

Тези от вас, които са свободни до момента, тази година ще имат възможност да намерят половинката си.

Проблемите, които ще ви създават децата месец май и юни са свързани с интимният им живот и една неприятна, интимна връзка на дете ще ви накара да се замислите.

Бъдете внимателни към имунната си система. При жените са възможни проблеми с гениталиите, а при мъжете сърдечно-съдова система. Пазете се от тежки травми и счупвания на крайници.

Запомни от звездите: грижата за излишното, често се съчетава със загуба на необходимото.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер