Рак: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

30-01-2011, 10:56

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Ракът е най-чувствителен и силен от всички водни знаци. Домът и семейният живот са от първостепенно значение за него. Ето защо, хората под този знак, ще направят всичко възможно за да изградят и опазят домашната сигурност. Да не забравяме, че ракът лесно се засяга от пренебрежението на другите. Но през 2011 г. трябва да се забравят капризите, гневът. Още през зимата ще се усети неприятна суматоха на работното място.

Рак 21 юни – 21 юли

Астрологична справка: Слънце влиза в знака на Рака на 21.06 в 20:18 ч., Меркурий – 02.07 в 08:39 ч., Венера – 04.07 в 07:18 ч., Уран на 10.07 в 03:36 ч. става ретрограден в Овен, новолуние на 01.07 в 11:55 ч., пълнолуние на 15.07 в 09.41 ч.

Ракът е най-чувствителен и силен от всички водни знаци. Домът и семейният живот са от първостепенно значение за него. Ето защо, хората под този знак, ще направят всичко възможно за да изградят и опазят домашната сигурност. Да не забравяме, че ракът лесно се засяга от пренебрежението на другите. Но през 2011 г. трябва да се забравят капризите, гневът. Още през зимата ще се усети неприятна суматоха на работното място. Ще е само за една-две седмици, но това ще ви напрегне още повече (добре е, че усложненията при раците бързо идват, но още по-бързо си отиват). Януари и февруари се пазете от недоброжелателни напомняния, търсене на стари сметки за стари неща и действия. Родените през третата декада ще се наложи да са особено внимателни на работното си място. Желателно е да избягвате лекомислените действия, не осложнявайте отношенията с колегите и началниците си. За осъществяване на плановете и целите си изчакайте меец август, октомври и декември. Тогава ще направите и голямата крачка. Тези от вас, които имат правни проблеми, есента ще ги избегнат много тактично.

2011 г., макар и натоварена, ще внесе ред в живота ви. Колкото и да ви е трудно, пред вас се отварят нови възможности. При някои ще има разширяване на позициите, които ги имат сега. При други – отваряне на нова фирма, допълнителна работа, материално благополучие. Най-важното е да не ви напусне оптимизма. Не се поддавайте на меланхолия и депресии през октомври и ноември. Вие сте борбени и ще успеете да се преборите. Вашият авторитет ще расте.

Любовният ви живот ще бъде обновен през месец юли и авантюри няма да ви липсват. А вие, раци, не можете без тях. Родените под знака на Рака, имат ясна, будна мисъл и бързи рефлекси, за това ще можете да прескочите всички проблеми, които срещате по пътя. Брак или предложение за годеж ще имате до края на месец октомври. Възможно е през февруари да започнете на шега едно приятелство, което постепенно ще се превърне в силна, изгаряща любов. Нека нощните компании и купони са рядкост, за да не си създадете и здравословни проблеми.

Обърнете внимание на болките в гръбнака, стомаха и бъбреците. Движението, спортуването са особено важни за вас.

Запомни от звездите: Изхвърлете в „задния двор” всичко, което ви е пречило да вървите напред, както и хората, които са ви мамили с лъскателства.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер