Близнаци: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

16-01-2011, 12:03

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

Близнаците навярно са най-интелигентните хора от зодиака. Умът им е бърз, а любопитството – всеобхватно. Започва една доста бурна година за близнаците, в която повече от желанията и плановете ще се реализират, ако не се подчинявате на парите. Желателно е да бъдете разумни, да имате задълбочено мислене, и преценявате всичко, което ви се предлага. Не се доверявайте на всеки „приятел”.

Близнаци 22 май – 22 юни

Астрологична справка: Слънце в Близнаци на 21.05 в 12:22 ч., Меркурий – 02.06 в 23:04 ч., Юпитер – 04.06 в 16:57 ч., Венера на 09.06 в 17:24 ч., новолуние на 02.06 в 00:04 ч., пълнолуние на 15.06 в 23:15 ч.

Близнаците навярно са най-интелигентните хора от зодиака. Умът им е бърз, а любопитството – всеобхватно. Започва една доста бурна година за близнаците, в която повече от желанията и плановете ще се реализират, ако не се подчинявате на парите. Желателно е да бъдете разумни, да имате задълбочено мислене, и преценявате всичко, което ви се предлага. Не се доверявайте на всеки „приятел”. Ще се наложи да се борите с враговете, а не да ги „потупвате по рамото”. Януари месец е тежък, с измамни действия и некоректни обещания. Проверявайте новите запознанства. Не мислете, че късмета е винаги до вас. Той ви води по пътя на успеха през април, юни, юли, август и декември. Но ако сте предпазливи, внимателни и правите разлика между доброто и злото, подлост и почтеност, лъжа и истина. Освен това и вие самите не бива да лъжете и да се поддавасте на злобата и подлостта. Бъдете внимателни през периода 15-23 март и 12-25 май. Периодът 10-20 юни ще е със значителни финансови победи. Недоглеждане или излишни думи, казани на неподходящо място могат да ви навлекат проблеми. Дамите ще получат изгодни предложения за работа и изпълнието ще ги направи още по-известни. Бъдете внимателни и при покупко-продажбите, ако ви се налагат такива. Пазете се и от недоразумение с началници и висшия персонал, не правете от мухата слон. Годината ще върви на високи обороти за Близнаците. Тези от вас, които ще сменят професията, още първите стъпки ще им донесат успехи.

Личният живот също ще върви в пълни обороти. Мнгоо от вас ще направят равносметка на една безмислена връзка, която имат от дълго време. Проведете сериозен разговор и решете съдбата на връзката. Имате нови шансове за запознанства в първите месеци на годината. Ще прекарате романтични вечери, ще изживеете това, за което ще мечтали от месеци, но това дали ще ви дооведе до брак, ще разберете чак в края на септември. Желателно е да контролирате чувствата и емоциите си. Може да роните и горчиви сълзи от една изневява. Пазете се от нежелана бременност.

Семейните е възможно да имат проблеми с порастналите деца, и то във връзка с тяхното образование. Държите на дома си и винаги се стараете той да бъде тихо, но сигурно пристанище за всички членове на семейството. През тази година ви е дадено да се занимавате със семейните и битови проблеми.

Обърнете внимание на ставите си. Възможно е неприятно вариране на кръвното налягане и тахикардия.

Запомни от звездите: Блаженството на тялото е здравето, за ума – знанието. 


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер