Телец: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

16-01-2011, 11:59

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

През тази година Телците ще имат прекалено много работа. Това ще ви дава едно допълнително чувство на увереност и стабилност. Още през месец януари приходите ви ще се увеличат значително, най-после ще започнете нещата, които отдавна сте искали да направите.

 

Телец 22 април – 21 май

Астрологична справка: Слънце – 20.04 в 13:19 ч., Меркурий става директен на 23.04 в 13:05 ч., Венера – 16.05 в 01:13 ч., новолуние на 03.05 в 09:52 ч., пълнолуние на 17.05 в 14:10 ч.

През тази година Телците ще имат прекалено много работа. Това ще ви дава едно допълнително чувство на увереност и стабилност. Още през месец януари приходите ви ще се увеличат значително, най-после ще започнете нещата, които отдавна сте искали да направите. Забравете раздорите, ако искате да постигнете целите си през месец март. За да осигурите нужното „спокойствие”, ще трябва да туширате емоциите и последователно и упорито да вървите по очертаният от вас път. Разделете се с фантазиите и илюзиите си. Дистанцирайте се от хората, които са ви дразнили, които създават конфликти и неконтролируеми ситуации около вас. Бъдете особено внимателни с вашите конкуренти. Не ги подценявайте. Пътуванията през пролетта са свързани с подписване на нови договори и разширяване на вашия бизнес, а през месец август и октомври – с разширяване на професионалните ви възможности. Това са месеците, в които ще получите нужното признание. За родените през април, годината ще е малко по-неблагосклонна. Напрегнати ситуации, интриги и клюки се очертават през юни и октомври. Имате големи възможности за промяна в работата. Не позволявайте новите запознанства да ви тласкат към рискови ситуации – през април, септември и ноември. Особено е благоприятна годината за хората, които се занимават с интелектуална работа.

Бъдете по-въздържани към колеги, приятели и партньори през март, май и септември. Някои от телците ще имат възможност да напрявят екзотична екскурзия.

Бъдете внимателни с новите си приятели. Някой може да реши на всяка цена да ви завърти главата с цел материално облагодетелстване. Внимавайте и се пазете. При някои се очакват нови запознанства, интересни авантюри както и нова, сериозна връзка, която да премине в брак. Годината е малко опасна за младите Телци. Особена е за тези, с първи стъпки в любовта. Внимавайте, възможно е да ви повлече компания, изпълнена с подлост и любовни измами и да се видите като участник в необуздан, необмислен секс, алкохол, дрога. За родените през май е възможна и извънбрачна връзка, която ще доведе до рааздори и раздели. Подтиснати и изморени ще се чувствате през месец януари. Не прибягвайте към ненужни диети. По-добре направете разтоварваща диета един път седмично, което ще ви донесе здраве и добро настроение. Избягвайте тлъстите храни и солта. Бъдете особено внимателни към стомаха си.

Запомни от звездите: Да имаш верен поглед, съвсем не означава, че виждаш вярно.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер