Овен: Астрологична прогноза за 2011 година

Архив Варна

16-01-2011, 11:50

Автор:

ЛЮМИЕР

Всичко от Автора

За Овена започва една заета, напрегната, но щастлива година. Ето защо, още от месец декември 2010 г. е добре да си направите и обмислите плановете за своите нови начинания. Равновесието, усетът за баланс, ще се възстанови бързо и разширението на социалните контакти, а оттам работата ви ще се възстанови.

Овен 21 март – 20 април

Астрологична справка: Слънцето влиза в знака на Овена на 21.03.2011 г. в 02:22 ч., Меркурий на 28.03 – 15:20 ч., Марс – 02.04.2011 г. в 07:52 ч., новолуние на 03.04.2011 г. в 17:33 ч., пълнолуние на 18.04.2011 г. в 05:45 ч.

За Овена започва една заета, напрегната, но щастлива година. Ето защо, още от месец декември 2010 г. е добре да си направите и обмислите плановете за своите нови начинания. Равновесието, усетът за баланс, ще се възстанови бързо и разширението на социалните контакти, а оттам работата ви ще се възстанови. Не бъдете прибързани. Основното правило ще е да не взимате необмислени решения, да не се поддавате на емоциите, да не изпадате в крайности и противоречия. Още от началото на годината информацията отнасяща се за вашата работа ще се изсипва при вас. Ето защо е необходимо винаги да сте спокойни и да обмисляте нещата. Само така ще намерите правилинят път. Не е желателно да работите със съдружник, а ако вече имате такъв, то през месец април и май бъдете особено внимателни. Има опасност от измама. Работете особено внимателно с документи. Не работете на доверие. Проверявайте всичко стриктно. Сериозни делови контакти ви очакват в периода 09-19 юли, 10-22 август, 29 септември – 8 октомври, 4-16 декември. Тези периоди ги използвайте целенасочено. Те ще ви донесат много печалби и нови шансове. Не допускайте скандали и противоречия. През месец януари бъдете внимателни с обкръжението. Не се доверявайте. Не бива да „подавате ръка” на човек, който слабо познавате. Не рискувайте в периода 12-20 май. Голямо разнообразие предлага годината в интимен план. Нищо, че сте много натоварени в работа, вие няма да изоставите нито един флирт, романтична история, които ще са около вас. Не е желателно да задълбочавате връзките, ако не сте сигурни. Обвързаните овни е възможно да имат много неприятни моменти и обърквания. Някой могат да стигнат и до развод. Това е през зимният период.

През тази година изключително голяма роля ще играят образованието и преквалификацията. С овладяването на нови знания и умения ще се издигнете по-бързо по йерархическата стълбичка.

Вие сте упорити и ще постигнете това.

За родените през април е желателно да се погрижат и за здравето си, особено през месец май. Изминалата, тежка и напрегната година си е дала отражението. Обърнете внимание на сърдечно-съдовата и костна системи. Не подценявайте и вирусните инфекции.

Запомни от звездите: и най-тъмната нощ е обречена от изгрева.


Годишният хороскоп е любезно предоставен от Института за Френска Астрология Люмиер