Гларуси се гаврят с мъртъв делфин на плажа

Мисия Варна

01-11-2010, 07:07

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

На 3-та буна морето е изхвърлило умрял делфин, може би жертва на рибарски мрежи..... Съжaлявам за грозната гледка, но това е действителността

Тъжни снимки ни изпрати на страницата ни във Фейсбук Анета Михайлова.

На 3-та буна морето е изхвърлило умрял делфин, може би жертва на рибарски мрежи..... Съжaлявам за грозната гледка, но това е действителността, ни написа в събота тя. И попита: "Дали има организация или хора, които да се погрижат това нещастното животно да се махне оттам, за да спре да бъде храна на наглите гларуси:(". Снощи Анета ни писа пак:  "За жалост днес след обед делфинчето все още беше там, в още по-ужасно състояние - явно подритвано от минувачи :(".

Опитът на репортерите на ВарнаУтре.бг да намерят кой би трябвало да отнесе тялото на мъртвия бебе-бозайник също удариха на камък. Научихме, че след края на летния сезон концесионерът не разполага с работници за почистване на плажа, ударихме на камък и при морските институции. Днес чакаме отговор от РИООСВ. И от всяка друга организация, която прочела това, разпознае себе си като издирваната от нас.